Súgó

PDFNyomtatásE-mail

Böngészés

Az áruházban rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek. Regisztráció után e termékeket azonnal meg is rendelheti.

Keresési lehetőségek

A KERESÉS funkcióval a vásárlást, illetve a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni, mivel egy szót, vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek azonosítójában, megnevezésében és a termékleírásban.

Vásárlási feltételek

Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. Ez alól kivételt jelent az előfizetés vásárlása, ahol a megrendelő űrlap kitöltése és elküldése elegendő.
A szerződés a regisztrációval, illetve az ÁSZF valamint jelen vásárlási és szállítási feltételek elfogadásával jön létre.
Az oldalon feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák. A pontos áfa-tartalom a visszaigazoláson és a fizetést követően kiállított számlán a Számviteli Törvény összetett szabályozása miatt kis mértékben eltérhet. Mindez a végösszeget azonban nem befolyásolja.

A vásárlás menete

Amennyiben már regisztrált vásárlónk, úgy célszerű először bejelentkeznie, így megrendeléskor nem kell újra megadnia adatait.
Ha sikerült kiválasztania a megrendelendő terméket, akkor a "kosárba"- ikonra kattintva tudja elindítani a megrendelés folyamatát. Az oldal tetején lévő csíkban a "kosár"-ra kattintva tudja megtekinteni a kosár tartalmát, illetve megkezdeni a megrendelést. A kosár megtekintésekor tud egy-egy terméket eltávolítani a kosarából, ha esetleg időközben meggondolta magát. A honlap ezután végigkalauzolja Önt a vásárlás folyamatán.

Megrendelés módosítása, törlése

A megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem módosítható, törölhető. A megrendelés visszavonását az ügyfélszolgálaton teheti meg.

Szállítási feltételek

Szállítási címként bármilyen magyarországi cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani!
Személyes átvétel ügyfélszolgálatunkon: a koronavírus járványra való tekintettel személyes ügyfélszolgálatunk bizonytalan ideig szünetel.
Szállítási határidő: webshopunk a jelen járványhelyzetben is működik, azonban munkatársaink védelmében átmenetileg ritkább a kiadói postázás. A megrendeléseket bankkártyás fizetés esetén a megrendelés beérkezését követő 5 munkanapon belül, míg átutalásos fizetés esetén az átutalás beérkezését követő 5 munkanapon belül adjuk postára. Kérjük vegye figyelembe a kézbesítés időtartamát is megrendelésekor, amely akár több napot is igénybe vehet. A Szállító hibájából származó késésért nem áll módunkban felelősséget vállalni! Köszönjük türelmét és megértését!
Cégünk a csomagot minden esetben lezárt és sértetlen csomagolásban adja át a szállító cégnek. Amennyiben a címzett a csomagoláson sérülés nyomait tapasztalja, úgy köteles tételes áruátvételt végezni a szállító cég képviselőjével! Hiány, vagy sérülés esetén az átvételről két tanúval igazolt jegyzőkönyvet kell készíteni! Amennyiben a jegyzőkönyv nem készül el, és nem értesíti ügyfélszolgálatunkat haladéktalanul, úgy nem áll módunkban az ügyben eljárni!
Meg nem érkezett küldemények reklamációját a szállítást követő 3 hónapig tudjuk elfogadni.
Ezután sajnos nem áll módunkban, mivel a posta sem tudja kivizsgálni a küldemények sorsát.

Előfizetés vásárlása esetén lehetőség van külföldi szállítási címet is megadni. Külföldi előfizetés esetén kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség!
Az előfizetés részleteiről többet olvashat itt.

Szállítási díj

A szállítási díjat az e-mailben küldött megrendelés visszaigazolás tartalmazza, az Ön által kiválasztott szállítási forma alapján. A szállítás díja a megrendelt termékek tömegétől és a fizetés módjától függően változhat.
A szállítási díj kizárólag magyarországi kézbesítési címre vonatkozik! Külföldi szállítás esetén kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!  

 • 0-0,5 kg: 430 Ft
 • 0,5-1 kg: 860 Ft
 • 1-2 kg: 1630 Ft
 • 2-5 kg: 1850 Ft
 • 5-10 kg: 1960 Ft

Az előfizetési díjak magukban foglalják a szállítási költséget!

Fizetés

Átutalás: A fizetendő összeget Vevő a visszaigazolásban szereplő bankszámlaszámra a megrendelést követően banki átutalással fizeti meg.
Bankkártya:

Webáruházunk részére az OTP Mobil Kft. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az SimplePay fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.

Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Bankkártyás fizetés esetén az alábbi Adattovábbítási Nyilatkozatot el kell fogadnia a megrendelés során:

Adattovábbítási nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy a Heiling Média Kft. (1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.) adatkezelő által az ebolt.afoldgomb.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére.
Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi:

 • Számlázási Cégnév/Név
 • számlázási cím (ország, megye, irányítószám, város, utca, házszám),
 • email cím.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://simplepay.hu/vasarlo-aff/

Felvilágosítás, panaszkezelés, garancia, reklamáció

Meg nem érkezett küldemények reklamációját a szállítástt (előfizetés esetén a megjelenést) követő 3 hónapig tudjuk elfogadni.
Ezután sajnos nem áll módunkban, mivel a posta sem tudja kivizsgálni a küldemények sorsát.

Reklamációja esetén kérjük, keresse ügyfélszolgálatunkat!

Köszönjük érdeklődését és megrendelését!

 

Általános Szerződési Feltételek

PDFNyomtatásE-mail

I.    A Szolgáltató

 1. Az ebolt.afoldgomb.hu internetes áruházat a Heiling Média Kiadó Kft. működteti (továbbiakban: "Szolgáltató").
 2. A Szolgáltató cégneve: Heiling Média Kiadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság. A Szolgáltató rövidített neve: Heiling Média Kft.
 3. A Szolgáltató székhelye: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.
 4. A Szolgáltató képviselője: Heiling Zsolt,  ügyvezető igazgató
 5. A Szolgáltató cégjegyzékszáma: Cg. 01-09-692296
 6. A Szolgáltató adószáma: 12553323-2-42
 7. A szolgáltató bankszámlaszáma: MKB Bank Zrt. 10300002-20214858-00003285

II.    A szolgáltatás igénybevétele

 1. A megrendelések leadása az ebolt.afoldgomb.hu internetes áruházban lehetséges. Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket a Szolgáltató nem fogad el. A rendelésekkel kapcsolatos visszaigazolást a Szolgáltató szintén elektronikus úton küldi el a felhasználók részére. A rendelés leadása előtt a felhasználónak van lehetősége a regisztrációkor megadott adatok módosítására. A megrendelés interneten kötött, de nem aláírt szerződésnek minősül, melynek tartalma archiválásra kerül és utólagosan hozzáférhető, visszakereshető.
 2. Amennyiben a megrendelt termék nem áll rendelkezésre a megrendelt mennyiségben, a Szolgáltató a vevőt erről haladéktalanul tájékoztatja és az esetlegesen interneten előre kifizetett ellenértéket visszautalja a vevő részére, a tájékoztatást követően legkésőbb 30 napon belül.
 3. A leadott rendelésektől való elállási jog gyakorlására vonatkozó törvényi szabályozást a 17/1999. (II.5). kormányrendelet tartalmazza.
 4. A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 8 munkanapon belül.
 5. A kézhezvételi időpont a rendelés kiadóban történő átvételének időpontja – személyes átvétel esetén –, a postai bizonylaton szereplő kézbesítési időpontja – házhozszállítás esetében. Ezek a készpénzes számlával, ill. a postai bizonylattal igazolhatók.
 6. Elállás esetén a sértetlen terméket a számlával vagy annak másolatával, vásárlónak saját költségén kell visszaküldenie a Szolgáltató címére (Heiling Média Kft. 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.). A vételárat Szolgáltató 30 napon belül visszatéríti. Elállás esetén a vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli.
 7. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre.
 8. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételét a Szolgáltató megtagadja.
 9. Amennyiben a megrendelés kiszállítása díjmentesen történt, a megrendelőnek meg kell térítenie a szállítás költségét is, amit kedvezményként a Szolgáltató elengedett a házhoz szállításkor.
 10. Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen Szolgáltatónak visszajuttatni, annak visszavásárlását Szolgáltatónak jogában áll megtagadnia.
 11. Szolgáltató követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.
 12. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
 13. Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor Szolgáltató azt térítésmentesen kicseréli. Amennyiben a cserére nincs mód, a vásárló választása szerint levásárolhatja a termék vételárát vagy elállhat a vásárlástól. Műszaki termékek esetében erre az átvételtől számított 8 napon belül van lehetőség, ezt követően a garanciális szervízhez kell fordulni.
 14. A Szolgáltató törekszik arra, hogy az internetes áruházban megvásárolható termékek leírása (termékek ára, elérhetősége, leírása stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a 17/1999. (II.5.) kormányrendeletben és a Ptk.-ban rögzített rendelkezések irányadóak.
 15. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások igénybevételének további feltételei a ebolt.afoldgomb.hu oldal Súgó menüpontjában olvashatóak.
 16. A felhasználó teljes körű felelősséggel tartozik minden olyan rendelésért és egyéb tranzakcióért, amelynek során a jelszava felhasználásra került. Erre való tekintettel kérjük, gondoskodjon jelszava megfelelő titokban tartásáról. A felhasználó ezen felelőssége nem áll fenn, ha jelszava saját hibáján kívül került illetéktelen személy(ek)hez. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a rendelés nem teljesítéséből, késésből, a szolgáltatás leállásából eredő, és/vagy az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb anyagi veszteségből fakadó károkért.
 17. A szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a regisztrációs adatok valódiságáról meggyőződjön. Amennyiben az adatok valódisága megkérdőjelezhető, vagy értelmezhetetlen, úgy a szolgáltató jogosult törölni a regisztrációt.
 18. Meg nem érkezett küldemények reklamációját a szállítást (előfizetés esetén a megjelenést) követő 3 hónapig tudjuk elfogadni.

III.    Egyéb rendelkezések

 1. A Szolgáltató rendszere a felhasználók aktivitásáról adatokat gyűjthet melyek nem kapcsolhatóak össze a felhasználók által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más internetes honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.
 2. A Szolgáltató jogosult a felhasználó részére hírlevelet vagy egyéb reklám levelet küldeni, amennyiben a felhasználó a regisztrációkor a megfelelő adatai megadásával ehhez előzetesen, egyértelműen, kifejezetten és önkéntesen hozzájárult. A Szolgáltató nem köteles ellenőrizni, hogy a felhasználó által a regisztrációkor illetőleg egyébként a hozzájárulás megadásakor megadott adatok valósak illetőleg helytállóak.
 3. A felhasználó a III.2 pontban hivatkozott önkéntes hozzájárulását bármikor jogosult visszavonni. Ebben az esetben a Szolgáltató a visszavonást követően a felhasználó részére több hírlevelet illetőleg egyéb reklám levelet nem küld, továbbá törli a felhasználó adatait a hírlevélre feliratkozott felhasználók adatai közül.
 4. A termékekről írt kritikák és egyéb kapcsolódó vélemények minden esetben a felhasználók álláspontját tükrözik, tartalmukért a Szolgáltató nem vállal felelősséget. A Szolgáltató fenntartja a jogot a közízlést, üzleti érdekeit vagy törvényt sértő vélemények törlésére.
 5. A panaszkezelés írásban ill. telefonon történik, a kiadó ügyfélszolgálatán.
 

Adatvédelmi Nyilatkozat

PDFNyomtatásE-mail

Fogalmak:

Adatbázis jelenti azt a Szolgáltató által vezetett adatnyilvántartást, amely a Felhasználókról valamint Megrendeléseikről rendelkezésre álló adatait tartalmazza.
Avtv.
jelenti a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényt
Felhasználó
jelenti azon személyt, aki a Honlapon megfelelően regisztrálja magát.
Honlap
jelenti a Szolgáltató által üzemeltett, az ebolt.afoldgomb.hu domainnév alatt található Honlapot.
Szolgáltató
jelenti a Heiling Média Kiadó Kft-t (székhely: 1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125., cégjegyzékszám: 01-09-692296, nyilvántartja a Fővárosi Bíróság mint cégbíróság).

Felhasználó a Honlapon történő regisztrációval kijelenti, hogy a jelen Adatvédelmi Nyilatkozat tartalmát megismerte és magára nézve kötelezőnek fogadta el. Felhasználó a jelen Adatvédelmi Tájékoztató elfogadásával kifejezetten hozzájárul adatainak a jelen Adatvédelmi Tájékoztató szerinti kezeléséhez.

I.    Szolgáltató adatkezelése

Szolgáltató mint adatkezelő a jelen Adatvédelmi Nyilatkozat útján az alábbiakról tájékoztatja a Felhasználókat:

 1. A Felhasználók által megadott, valamint egyes, a Felhasználókra vonatkozó adatok tekintetében Szolgáltató adatkezelőnek minősül.
 2. A Felhasználó személyes adatait önkéntesen szolgáltatja a Szolgáltató részére.
 3. A kezelendő adatok köre a Felhasználók által megadott személyes adatok köre, továbbá a Felhasználó által megvásárolt Termékek, illetve Előfizetések neve és száma.
 4. Az adatkezelés időtartama megegyezik a Felhasználó regisztrációjának időtartamával.
 5. Az adatkezelés célja különösen a regisztrált Felhasználók Szolgáltató általi megfelelő beazonosítása, továbbá az Avtv. 5. § (4) bekezdésével összhangban annak biztosítása, hogy a Felhasználó a Honlapon megrendelést adhasson le.
 6. Az Adatbázis Szolgáltató tulajdonát képezi. Szolgáltató ugyanakkor köteles az Adatbázis tartalmát szigorúan bizalmasan kezelni, és megtesz minden elvárható intézkedést annak érdekében, hogy ahhoz harmadik személyek semmilyen módon ne férhessenek hozzá, kivéve azt az esetet, ha esetlegesen az Adatbázisban szereplő adatok, tények és egyéb információk kiszolgáltatására jogszabály, illetve a bíróság vagy hatóság rendelkezése folytán köteles. Szolgáltató ezen felül megtesz minden ésszerű intézkedést annak érdekében, hogy az Adatbázisban szereplő adatok ne csorbuljanak, ne vesszenek el, ne módosuljanak, és illetéktelen személyek részére ne kerüljenek továbbításra.
 7. Felhasználó tudomásul veszi továbbá, és kifejezetten hozzájárul, hogy a Szolgáltató a személyes adatait a saját marketing céljaira felhasználja, így különösen a Szolgáltató az általa összeállított, a Szolgáltató által nyújtott egyes szolgáltatásokkal, termékekkel kapcsolatos hírleveleit a regisztráció során megadott e-mail címére továbbítása.
 8. Szolgáltató a Felhasználó regisztrációjának bármely okból történő megszűnését követően a Felhasználó személyes adatait törli.

II.    Felhasználó adatkezeléssel kapcsolatos jogai

 1. Az Avtv. 11.-16. §-aival összhangban a Felhasználó a Szolgáltató által üzemeltetett ügyfélszolgálaton keresztül bármikor tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint saját profiljában lehetősége van személyes adatainak helyesbítésére, illetve törlésére.
 2. Az Avtv. 16/A. §-ában foglalt feltételek és jogorvoslati lehetőségek mellett Felhasználó tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen, ha (i) a személyes adatok kezelése kizárólag az adatkezelő jogának vagy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve, ha az adatkezelést törvény rendelte el; (ii) a személyes adat felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény-kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik; (iii) a tiltakozás jogának gyakorlását egyébként törvény lehetővé teszi.
 3. Az Avtv. 17. §-ában foglalt feltételek mellett Felhasználó a jogainak megsértése esetén Szolgáltatóval szemben bírósághoz fordulhat.
 4. Az Avtv. 18. §-ában foglalt feltételek mellett Szolgáltató a Felhasználó adatainak jogellenes kezelésével vagy a technikai adatvédelem követelményeinek megszegésével okozott kárt köteles megtéríteni.
 5. A fentieken túl a Felhasználó bármilyen személyes adattal kapcsolatos kérdésben kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is (1051. Budapest, Nádor u. 22., postacím: 1387. Bp. Pf.: 40.).
Felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató a személyes adatait jelen hozzájárulás visszavonásáig kezelje. 

Hozzájárul továbbá ahhoz, hogy a Szolgáltató a Felhasználó személyes adatait a saját marketing céljaira felhasználja, így különösen a Szolgáltató az általa összeállított, a Szolgáltató által nyújtott egyes szolgáltatásokkal kapcsolatos hírleveleit a regisztráció során megadott e-mail címére továbbítása.