Előfizetés adatai

Legfrissebb lapszámunk

Számlázási adatok

Magyarország

Postázási adatok

Magyarország

Alapíványi támogatás

A Földgömb több mint egy magazin! Alapítványunk a magyar földrajzi felfedezések, kutatások támogatását, megismertetését hivatott szolgálni. Munkánk anyagi támogatásával Ön egyúttal csatlakozik A Földgömb támogatói klubjához, mely különleges előnyöket biztosít! A részletek megismeréséhez kattintson ide!

Akár már 2500 forinttal is csatlakozhat a Földgömb támogatói klubjához!

Fizetés módja

Bankkártyás fizetés

Adattovábbítási nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy a Heiling Média Kft. (1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.) adatkezelő által az ebolt.afoldgomb.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Számlázási Cégnév/Név, számlázási cím (ország, megye, irányítószám, város, utca, házszám), email cím.

Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://simplepay.hu/vasarlo-aff/

Webáruházunk részére az OTP Mobil Kft. biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk az SimplePay fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Bank által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán.

Az internetes áruház az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

Kérjük, az előfizetés díját az alábbi bankszámlára utalja át:
Heiling Média Kft.
MKB 10300002-20214858-00003285
HU72 1030 0002 2021 4858 0000 3285

Amennyiben időközben meggondolta magát, továbbra is van lehetősége bankkártyával fizetni!

Megrendelése véglegesítése után hamarosan küldjük a csekket a befizetéshez.

Amennyiben időközben meggondolta magát, továbbra is van lehetősége bankkártyával fizetni!

Tételek összesen:

Támogatás:

Összesen: